Sindikata e QKMF-së në Malishevë mbanë takim me punëtorët shëndetësor (foto)

Sindikata e QKMF-së sot ka mbajtur takim me punëtorët e kësaj qendre.

Kjo është bërë e ditur përmes faqes së facebookut të kësaj sindikate sipas së cilës aty është disktuar gjendja në shëndetësi dhe problemet me të cilat bafaqohen punëtorët shëndetësor.

Ja postimi: