Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Shtyhet edhe për një javë fillimi i vitit të ri shkollor në Gjimnazin “Hamdi Berisha” në Malishevë – Malisheva Press

Shtyhet edhe për një javë fillimi i vitit të ri shkollor në Gjimnazin “Hamdi Berisha” në Malishevë

Për shkak të punimeve që po vazhdojnë, Gjimnazi “Hamdi Berisha” në Malishevë ka njoftuar se mësimi nuk do të fillojë as këtë javë.

Përmes një njoftimi të publikuar në “Facebook”, Gjimnazi njofton se mësimi do të fillojë të hënën e ardhshme, më 17 shtator.

Gjimnazi njofton nxënësit dhe mësimdhënësit se janë duke vazhduar punimet në shkollë “në mënyrë që të krijohet një ambient dhe hapësirë më e mirë” për zhvillimin e procesit mësimor.