Shpikja ‘shqiptare’ për shalqirin (Video)

shalqiriEdhe ju jeni në mesin e shumë personave të cilët hasin në vështirësi gjatë prerjes dhe servimit të shalqirit.

Por kjo vështirësi mund të përfundoj nëse pajiseni me këtë shpikje e cila është tej mase efikase.

Ajo është e aftë të nxjerri copa të plota të shalqirit nga brendësia e tij dhe të ju mundësoj një shijim fantastik të tij./Zeri/