Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Shpallet konkursi për pranimin e fëmijëve në çerdhe ende pa përfunduar punimet – Malisheva Press

Shpallet konkursi për pranimin e fëmijëve në çerdhe ende pa përfunduar punimet

cerdhja

Ende pa përfunduar të gjitha punimet, Drejtoria e Arsimit ka shpallur konkurs për pranimin e fëmijëve në Çerdhe. Nuk dihet se a do të mund të përmbyllen të gjitha punimet deri në shtator, mirëpo Drejtoria e Arsimit ditë më parë ka intervistuar edhe stafin menaxherial dhe edukativ të kësaj çerdheje.

Kjo çerdhe është e para për Komunën e Malishevës, dhe do të jetë më e lehtë për shumë prindër të punësuar, pasi do të kenë ku ti lënë fëmijët e tyre, gjatë orarit të punës.

Se si do të funksionoj, dhe çfar stafi do të përzgjedhë Drejtoria e Arsimit, kjo mbetet të shihet.

Kliko këtu për të parë konkursin