Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Shkollat e Malishevës ende nuk janë furnizuar plotësisht me libra – Malisheva Press

Shkollat e Malishevës ende nuk janë furnizuar plotësisht me libra

foto-1Në mbledhjen e rregullt të Këshillit të Drejtorëve në Komunën e Malishevës, përveç tjerash  drejtoria e arsimit dha vërejtje për mosfurnizim të mjaftueshëm me tekste shkollore, ku drejtoria i ka evidentuar të gjitha mungesat e teksteve shkollore dhe ka kërkuar furnizim të shpejtë me tekste nga ana e Ministrisë së Arsimit.