Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Shkolla “Hasan Prishtina” në Tërpezë shënoi sot 68 vjetorin e punës – Malisheva Press

Shkolla “Hasan Prishtina” në Tërpezë shënoi sot 68 vjetorin e punës

foto 1

Shkolla Fillore dhe e Mesme e Ulët “Hasan Prishtina” në Tërpezë, ka shënuar sot 68 vjetorin e saj. Në shënim të kësaj date të rëndësishme për këtë shkollë, morën pjesë edhe kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, i shoqëruar nga zyrtarët e drejtorisë së arsimit, pastaj stërnipi i Hasan Prishtinës, Mehmet Prishtina, veteran të arsimit, nxënës dhe qytetar të shumtë.

Në këtë përvjetor, stërnipi i Hasan Prishtinës, Mehmet Prishtina, duke i përshëndetur të pranishmit për ditën e shkollës, bëri thirrje për bashkim kombëtar, shpirtëror e territorial, si dhe bëri thirrje për ecjen përpara të ideologjisë së Hasan Prishtinës, apo siç e quajti ai, “hasannizmit”.

Në fund të manifestimit drejtoresha e kësaj shkolle, me pas ka ndarë edhe mirënjohje për mësimdhënësit më të mirë, si dhe ka ndarë lëvdata për nxënësit më të mirë të sh.f.m.u. “Hasan Prishtina”.

foto 2