Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Shiu ndërpren punën për shënjëzimin e vendkalimeve në Malishevë – Malisheva Press

Shiu ndërpren punën për shënjëzimin e vendkalimeve në Malishevë

Në mbledhjen e Këshillit të Drejtorëve të komunës së Malishevës, e cila u mbajt sot, gjatë raportimit të drejtori i Shërbimeve Publike, Milazim Morina, bëri të ditur se “ka filluar shenjëzimi i rrugëve brenda qytetit, por për shkak të shiut ky proces është ndërprerë dhe do të vazhdoj në ditët në vijim”.