Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Shikoni si kriminelët serb filmojnë femrat e përdhunuara shqiptare (Kujdes Pamjet/ Video) – Malisheva Press

Shikoni si kriminelët serb filmojnë femrat e përdhunuara shqiptare (Kujdes Pamjet/ Video)

Kriminelët serb filmojnë femrat e përdhunuara shqiptare, nëse je i dobët mos e shiko, sepse lufta ka shkatërruar shumë gjëra, mes tjerash edhe shumë gra dhe vajza shqiptare.

Video: