SHFMU “Imer Krasniqi” në Carrallukë i janë dhuruar 500 ekzemplarë librash (Foto)

carrallukNë SHFMU “Imer Krasniqi” në Carrallukë, është organizuar një orë letrare në bashkëpunim me grupin letrar të shkollës dhe SHKL”Tafil Kelmendi”. Kjo orë letrare u organizua me rastin e dhurimit të 500 ekzemplarë librash ka bër të ditur zyrtari për rini Mehdi Krasniqi. Këto libra i pranoi drejtoresha e shkollës znj. Fatime Krasniqi duke i falënderuar të gjithë krijuesit letrarë që e pasuruan bibliotekën e shkollës.carralluke2carralluke1carralluk3