Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Shfaqja e filmit “ Nëntori i Dytë” dhe shumë aktivitete tjera në shtëpinë e kulturës “Tahir Sinani” në Malishevë – Malisheva Press

Shfaqja e filmit “ Nëntori i Dytë” dhe shumë aktivitete tjera në shtëpinë e kulturës “Tahir Sinani” në Malishevë

shtepia e kultures.....

Me rastin e shënimi të festës së 28 nëntorit në Shtëpinë e kulturës “ Tahir Sinani” mbahën këto aktivitete:
Në orën 11:00, shfaqje për fëmijë;
Në orën 12:00, shfaqja e filmit “ Nëntori i Dytë”;
Në orën 14:00, hapja e ekspozitës mbarëkombëtare.

Aty do të ndahet edhe çmimi i nëntorit, ekspozitë mbarëkombetare.

Të gjitha këto aktivitete mbahën ditën e premte me datë 27.11.2015