Shënohet festa e Abetares në Kërvasaria (Foto)

Sot shkolla fillore “28 Nëntori” në Kërvasaria e ka shënuar ditën e Abetares. Këtë organizim që bëhet për përfundimin e klasës së parë e kanë përgatitur vetë nxënësit të udhëhequr nga mësuesja Xhevahire Bytyqi. Për ta përcjellë festen e Abetares morën pjese gjithë nxënësit e shkollës, kolektivi i mësuesve si dhe prindërit e nxënësve./mp/