Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Sërish protestë, bllokohet magjistralja Prishtinë-Pejë – Malisheva Press

Sërish protestë, bllokohet magjistralja Prishtinë-Pejë

jjk-650x358Banorët e fshatit Vragoli për të dytën herë kanë bllokuar magjistralen Prishtinë-Pejë, në shenjë proteste për dy viktimat që janë shkaktuar në këtë pjesë.

Ata po kërkojnë që të merren masa për parandalimin e aksidenteve tjera, duke pamundësuar shpejtësinë me të cilën kalojnë automjetet në këtë fshat, vendosjen e sa më shumë shenjave të komunikacionit, vendosen e semaforëve, si dhe lidhjet më magjistrale të kenë gjatësi më të mëdha.

Banorët paralajmërojnë se do ta bllokojnë këtë rrugë çdo javë, deri në marrjen e këtyre masave.  Kolona e automjeteve në këto rrugë është e gjatë mbi 2 kilometra.

Ndërkohë, që në vendin e ngjarjes kanë dal edhe një numër i madh i pjesëtarëve të Policisë.