Serbia është pajtuar për “kod gjeografik” për “Kosmet” (Dokument)

foto-5“Koha Ditore” zbardh përmbajtjen e letrës së Serbisë dërguar ITU-së për kodin telefonik të Kosovës.
Në të duken qartë mashtrimet e tmerrshme të qeverisë së Kosovës dhe dëmi i madh për Kosovën të cilin mbi 205 mijë qytetarë bashkë me opozitën kundërshtuan.
Për ironi pikërisht këto ditë me nxitje të pushtetit deputetët kundërshtues të Lëvizjes VETËVENDOSJE! do dalin para gjyqeve arbitrare.
(Artikulli i plotë: ballina dhe fq.3)

foto-4