Sekseri i armatosur i vitit – Dardan Gashi

Vota e artë rezervë e Teuta Rugovës i ka shërbyer si Jackpot Dardan Gashit.

Ish-zyrtari i Listës Rugova e AKR-së është bërë pjesë e rëndësishme e qeverisë së Ramush Haradinajt, raporton Interaktiv i KTV-së. Por, për këtë i është dashur të djersitet për t’ia mundësuar Haradinajt përkrahjen nëse i duhet të Teuta Rugovës,vajzës së Ibrahimit e motrës së Ukës.

Kaq shumë u mishërua Gashi me partnerët e tij qeveritar, sa e harroi diplomën e Vjenës dhe në odën e Limajt në Banjë të Malishevës, gjuajti me armë.

Për më shumë ndiqeni përmbledhjen e emisionit Interaktiv.