Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Sami Lushtaku i çon ‘selame’ Kadri Veselit, thotë se vendos vetë për Skenderajn – Malisheva Press

Sami Lushtaku i çon ‘selame’ Kadri Veselit, thotë se vendos vetë për Skenderajn

Se angazhimin e tyre për t’u kthyer në parti nuk e mori parasysh kryetari i degës së PDK-së, Sami Lushtaku, kjo gjë u pa disa herë, mirëpo Haxhiu dhe të tjerët nuk u ndalën me kaq.

Përkundër peticionit që Lushtaku nuk ua mori parasysh, tashmë ish-nënkryetari i degës së PDK-së në Skenderaj, Bekim Haxhiu dhe 7 ish-anëtarë të tjerë të kësaj partie u janë drejtuar kryetarit të partisë, Kadri Veseli.

Sido qoftë, Lushtaku do t’i shkojë në fund fjalës së dhënë ku ditë më parë i tha lajmi.net se është “burrë i fjalës”, dhe këtë vendim nuk do t’ia kthen prapa askush.

Lajmi.net ka kontaktuar edhe sot me Lushtakun ku tha se vendimin e marr për Haxhiun dhe të tjerët nuk do të mund t’ia lëkundë as kryetari i PDK-së, Kadri Veseli.

“Jo jo, unë e kam thënë edhe më herët vendimet e mija nuk kthehen mbrapshtë. Tash, vendimet e mija nuk i kthen kurrkush mbrapshtë, po mendoj jo të mijat janë të kryesisë së partisë”, ka thënë Lushtaku në lidhje me kërkesën e grupit të përjashtuar ndaj Veselit.

Ai ka thënë se i respekton “të përjashtuarit” dhe kontributin e tyre, por partia ka rregulla që ata nuk i kanë zbatuar.

“Ata janë familje që kanë kontribuar për Partinë Demokratike të Kosovës edhe ata vet, por edhe familjet e tyre, miqtë e tyre, mirëpo, partia ka rregulla, çdo sport ka rregulla ndërsa, ata nuk u janë përmbajte kritereve dhe rregullave të partisë dhe ata janë aty ku janë”, ka thënë ai.

Tutje, Lushtaku thotë se ka respekt të madh për kryetarin e tij, Veselin, por problemet e degës së PDK-së në Skenderaj më së miri i din dega.

“Unë kam respekt për kryetarin e Partisë Demokratike, Kadri Veselin, por vendimet janë të kryesisë së partisë, të degës se partisë dhe kërkush nuk i din problemet me mirë sesa na”, ka thënë më tutje ai.