Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Sami Kurteshi Aderon në Vetëvendosje – Malisheva Press

Sami Kurteshi Aderon në Vetëvendosje

sami_kurteshi_214641

Ish Avokati i Popullit, Sami Kurteshi, prej sot do të jetë pjesë e Lëvizjes Vetëvendosje.

Aderimi i tij u bë publik sot nga kryetari i Vetëvendosjes, Visar Ymeri, në një konferencë për shtyp.

Kurteshi për disa vjet ka udhëhequr zyrën e Avokatit të Popullit ndërsa viteve të fundit të mandatit të tij ka qenë ndër kritikuesit më të mëdhenj të qeverisë dhe sidomos Gjykatës Kushtetuese në vendimet e vitit të fundit që kishin të bënin me ankesat e natyrës politike.