Salih Morina voton kundër rezolutës që dënon krimet e Serbisë në Kosovë

salih morinaEdhe njëherë deputeti nga Malisheva po befason me votimet e tij në parlament. Këtë herë ai ka votuar kundër rezolutës e cila synonte dënimin e krimeve të Serbisë në Kosovë.

Vetëm në komunën e Malishevës janë mbi 180 viktima të luftës, në mesin e tyre edhe fëmijë si dhe janë dhunuar qindra gra, vajza dhe plaka.

Por si duket deputetit Morina kjo nuk i bënë fare përshtypje andaj edhe votoi kunder rezolutes se propozuar nga opozita.

Deputeti Morina muajin e kaluar kishte votuar PRO themelimit të Gjykatës Speciale, e cila nuk mori votat e mjaftueshme, por që pritet të votoj përsëri PRO, pikërisht sot, pasi e njejta është riproceduar në Kuvend.

votimi1votimi2