Rruga në fshatin Gulluboc e bllokuar nga bora (Foto)

Gulluboci është një nga fshatrat me të thella të komunës së Malishevës dhe do duhej të ishte në fokus kryesor të komunës sidomos në këto ditë ku po mbretërojnë temperaturat e ulëta dhe reshjet e mëdha të borës. Rruga kryesore e fshatit tash e tri ditë vazhdon të mbetët e bllokuar nga akulli dhe bora. Lexuesit tanë kanë dërguar disa fotografi ku shihet gjendja aktuale e rrugës dhe tash e tri ditë nuk ka as qarkullim të autobusit gjë e cila po paraqet vështirësi edhe për nxënësit të cilët u duhet në këto temperatura të ftohta të udhëtojnë kilometra të tëra në këmbë për të vijuar mësimin.