Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Rritet çmimi i naftës dhe benzinës në Kosovë – Malisheva Press

Rritet çmimi i naftës dhe benzinës në Kosovë

Edhe çmimi i naftës, edhe ai i benzinës në Kosovë kanë shënuar rritje në muajin e katërt të këtij viti, krahasuar me muajin paraprak, tregojnë të dhënat e Agjencisë së Statistikave të Kosovës (ASK).

Sipas të dhënave që Insajderi ka nxjerrë nga ASK, çmimi i naftës dhe benzinës ka shënuar rritje për një cent gjatë një muaji.

Çmimi i naftës ka kaluar nga 1.04 euro në 1.05 euro, ndërkaq çmimi i benzinës ka kaluar nga 1.06 euro në 1.07 euro. /Insajderi.com