Rrahmanaj i PDK-së, zyrtarizon dorëheqjen e tij (Dokument)

Asamblisti i PDK-së dhe anëtari i kryesisë së kësaj partie në degën në Malishevë, Ahmet Rrahmanaj, ka dhënë dorëheqje nga kjo parti.  Ai këtë vendim e mori pas pakënaqësisë së madhe që kishte ndaj marrëveshjes së koalicionit ndërmjet PDK-AAK dhe Nisma. Rrahmanaj përmes një letre të dërguar kryesisë tashmë të ish partisë e tij, ka kërkuar të lirohet nga të gjitha detyrat, përfshirë këtu edhe pozitën e tij si asamblistë në Kuvendit Komunal të Malishevës.

Më poshtë keni letrën e dorëheqjes së asamblistit Rrahmanaj: