Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Rrahmanaj akuzon qeverinë komunale për punësimin e ”jashtëligjshëm” të vajzës së Nënkryetarit – Malisheva Press

Rrahmanaj akuzon qeverinë komunale për punësimin e ”jashtëligjshëm” të vajzës së Nënkryetarit

ahmet rrahmanajAnëtari i PDK-së Ahmet Rrahmanaj ka akuzuar Drejtorinë e Shëndetësisë se ka punësuar vajzën e Nënkryetarit të Komunës në këtë institucion, duke i shkelur rregullat e konkursit, si dhe duke bërë presion të drejtori i mëhershëm i QKMF-së i cili ka dhënë dorëheqje për këtë çështje.

Këto akuza dhe shumë çështje tjera Rrahmanaj i ka ngritur në seancën e sotme të Kuvendit Komunal, e cila është duke diskutuar raportin nëntë mujor të shëndetësisë. /MalishevaPress