Rradha e Dua Lipas, publikon foto nudo (Foto)

Dua Lipa u sigurua që të gjithë t’ia njohin mirë talentet, si në këngë ashtu edhe jashtë saj duke u zhveshur plotësisht për një foto.

Pavarësisht se pjesët më delikate këngëtarja 21 vjeçare i mbuloi me peshqir, ajo sërish tregoi shumë lëkurë, por fshehu aq sa të intrigonte imagjinatën e fansave. Sic suket erdhi dhe rradha e Duas për tu zhveshur…