Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Rinumërimi i 117 kutive të votimit fillon sot – Malisheva Press

Rinumërimi i 117 kutive të votimit fillon sot

Në orën 16:00, në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve do të fillojë rinumërimi i 117 vendvotimeve me vendim të PZAP-së dhe KQZ-së.

Kështu u morr vendim në mbledhjen e fundit të mbajtur nga KQZ-ja, raporton “Zeri.info”.

Përmes një komunikate për media, KQZ ka bërë të ditur se, konform vendimeve të PZAP-it, KQZ-ja, ka urdhëruar Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve për të rinumëruar Vendvotimet në një periudhë sa më të shpejtë të mundur.