Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Rimbursimi për kuponët tatimorë, ja procedura e aplikimit – Malisheva Press

Rimbursimi për kuponët tatimorë, ja procedura e aplikimit

Administrata Tatimore e Kosovës fton të gjithë qytetarët të aplikojnë për rimbursimin nga kuponët fiskalë.

Lajmi është dhënë një njoftim të fundit të ATK-së, ku thuhet se periudha e aplikimit ka nisur nga data 1 Janar për të përfunduar më datë 31 Janar 2018.

Ashtu siç ka ndodhur edhe në periudhat e tjera, qytetarët janë ftuar të aplikojnë përmes faqes zyrtare të Administratës Tatimore të Kosovës, duke klikuar këtundërkohë në njoftimin e ATK-së qytetarëve iu është bërë kjo ftesë: “Apliko për të fituar pjesën tënde!”.

“Qytetarë të nderuar, ju informojmë se nga data 1 Janar deri me 31 Janar 2018 keni kohë për të aplikuar për rimbursim nga kuponët fiskal, përmes këtij linku https://kuponatfiskal.atk-ks.org/Aplikimi/CreateTemp tepër e thjesht dhe e shpejt. Apliko për të fituar pjesën tënde!”, thuhet në njoftimin e ATK-së.