Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Rezoluta e VV-së për UÇK-në që nuk u hodh në votim (Dokument) – Malisheva Press

Rezoluta e VV-së për UÇK-në që nuk u hodh në votim (Dokument)

foto-4Pas debatit në Kuvendin e Kosovës, në lidhje me gjykimin e Grupit të Drenicës, Grupi Parlamentar i Lëvizjes Vetëvendosje ka propozuar një rezolutë me katër pika, e cila nuk mori përkrahjen e grupeve të tjera parlamentare.

Këto janë pikat e rezolutës së VV-së:

  1. Ushtria Clirimatare e Kosovës të futet në Preambulën e Kushtetutës së Republikës së Kosovës dhe të mbrohet si vlerë;
  2. Kuvendi i Republikës së Kosovës nuk pajtohet me dënimin e ushtarëve ë UCK-së nga proceset gjyqësore të EULEX-it kryesisht me prova të fabrikuara nga Serbia;
  3. Kuvendi i Republikës së Kosovës nuk e njeh autoritetin e EULEX-it për ta gjykuar UCK-në;
  4. Të shfuqizohen nenet e Gjykatës Speciale të miratuara me 3 gusht 2015.