Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Reshjet e borës bllokojnë Malishevën (Foto) – Malisheva Press

Reshjet e borës bllokojnë Malishevën (Foto)

Reshjet e shumta të borës në 24 orët e fundit, kanë shkaktuar probleme në qarkullim  në disa rrugë në fshatrat dhe vendbanimet e Komunës së Malishevës. Një gjë e tillë është bërë e ditur edhe nga drejtori i Drejtorisë së Shërbimeve Publike, Milazim Morina,  i cili ka thënë se “ekipet janë në terren, por rënia e vazhdueshme e borës, është duke shkaktuar probleme, kompania për mirëmbajtjen e rrugëve gjatë dimrit, është në terren dhe po bën pastrimin e rrugëve nga bora, mirëpo reshjet e vazhdueshme po e vështirësojnë mirëmbajtjen e rrugëve. Sipas tij, gjendja më e rënduar është në fshatrat e thella malore, sidomos në fshatrat që shtrihen përgjatë maleve të Berishës”.