Repelimi kafshëve, vazhdon të enjten në Banjë dhe Gajrak

repelimi1

Njoftohen të gjithë pronarët e kafshëve shtëpiake, se nesër, e enjte 28 maj 2015, do të vazhdohet me fazën e dytë të repelimit të kafshëve, në fshatrat Banjë dhe Gajrak. Repelimi i kafshëve, bëhet në kuadër të implementimit të strategjisë për luftimin dhe parandalimin e etheve hemorragjike krime kongo, prandaj, luten të gjithë pronarët e kafshëve-bagëtive, që ti mbajnë të mbyllura bagëtitë, derisa të kryhet repelimi i tyre.