Repelimi i kafshëve nesër vazhdon në këto fshatra

Nesër, më 27 prill 2017, vazhdon repelimi i kafshëve në fshatin Drenoc. Repelimi i kafshëve, bëhet në kuadër të zbatimit të strategjisë nacionale për luftimin dhe parandalimin e etheve hemorragjike krime kongo. Me këtë rast, luten pronarët e bagëtive, që ti mbajnë të mbyllura kafshët e tyre shtëpiake, deri në repelimin e tyre. Thuhet në njoftimin zyrtarë të Komunës.