Repelimi i kafshëve nesër bëhet në këto fshatra.?

Aktiviteti i repelimit të kafshëve është duke shkuar sipas dinamikës së parashikuar dhe po ecën mirë. Për nesër repelimi kryhet në fshatrat Bubël, Qypevë dhe Llapqevë.

Luten të gjithë fermerët që ta përkrahin këtë aktivitet që është i rëndësishëm në parandalimin dhe luftimin e etheve hemorragjike krime kongo.