Reagon Mazreku i PDK-së lidhur me dështimin e mbledhjes së Komitetit që ai e udhëheqë

Alban Mazreku Shefi i grupit të Asamblistëve të  PDK-së në Kuvendin Komunal të Malishevës, dhe njëherit kryesues i Komitetit për Shëndetësi, Mirëqenie sociale dhe persona me aftësi të kufizuara, ka reaguar përmes një njoftimi në rrjetin social facebook lidhur me dështimin e mbledhjes së këtij komiteti. Ai përveç tjerash ka treguar edhe arsyen e dështimit të kësaj mbledhje që ishte si pasojë e papërgjegjshmërisë së anëtarëve të dy subjekteve politike Nisma dhe LDK, të cilët nuk morën pjesë në mbledhje.

Më poshtë keni reagimin e plotë të z. Mazreku: