Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Reagon Gjimnazi “Hamdi Berisha” në lidhje me pretendimet për manipulime me mbrëmjen e maturës (Dokument – Malisheva Press

Reagon Gjimnazi “Hamdi Berisha” në lidhje me pretendimet për manipulime me mbrëmjen e maturës (Dokument

Pas një sere zërash që kanë shprehur paknaqsi lidhur me çmimet e larta të mbrëmjes së maturës të gjimnazit “Hamdi Berisha” në adresën tone ka ardhur edhe një reagim i gjimnazit në lidhje me këtë çështje. Më poshtë e keni reagimin e plotë:

Gjimnazi Hamdi Berisha reagon kunder disa publikimeve te paverteta lidhur me oganizimin e Mbremjes se Matures Komisioni i organizimit te mbremjes ku pjese e vendimmarrjes jane edhe nxenesit ne shqyrtimin e ofertave ka zgjedhur oferten me cmim me te ulet e cila ka qene Mani 11 euro perkunder restaurant Bimi qe ka qene 12 euro. Cmimi prej 16 eurosh perfsine menyne, muziken, shperblimet, dhe jo vetem menyne sic pretendon Bimi. me poshte jane fotot qe deshmojne kete.