Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Reagon DKA, thotë se të gjithë mësimdhënësit do t’i marrin pagat këtë muaj – Malisheva Press

Reagon DKA, thotë se të gjithë mësimdhënësit do t’i marrin pagat këtë muaj

komunaPas lajmit të publikuar në Malishevapress  Malishevë: Mësimdhënësit zëvendësues punojnë pa paga? në të cilin është shkruar lidhur me mos pagesën e mësimdhënësve zëvendësues, ka reaguar DKA, e cila nëpërmjet reagimit të saj ka thënë se në bazë të komunikimit zyrtar ndërinstitucional, konstatojmë që të gjithë mësimdhënësit,  të cilët kanë kontrata të rregullta, dhe të cilët punojnë në institucionet tona arsimore,  do t’i marrin pagat në muajin dhjetor.

Më poshtë keni reagimin e plotë të DKA-së:

foto-1