Qytetari nga Malisheva: Ja si po i blenë anëtarët e rinj Nisma në Malishevë (Foto)

Një qytetarë nga Malisheva nëpërmjet një postimi në rrjetin e tij facebook ka zbuluar skemën e blerjes së anëtarëve nga Nisma në Malishevë.

Lidhur me këtë ai ka publikuar një foto nga momenti kur tre të rinj malishevas anëtarësohen në këtë parti.

Kujtojmë se kjo foto e Nismës Socialdemokrate në Malishevë, ku vërehet qytetari me portofol është fshirë nga faqja zyrtare e kësaj partie duke lënë kështu të nënkuptohet se ka ndodhur me të vërtetë diçka dhe duke i rritur edhe më tepër dyshimet se me të vërtetë qytetarët të cilët po aderojnë në këtë subjekt politik po blihen nga partia e Nismës.

Në foton e publikuar nga qytetari shihet një person me portofol në dorë, ndërsa krahë tij ndodhët kryetari dhe nënkryetari i Komunës së Malishevë.