Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Pushteti në funksion të fushatës – Malisheva Press

Pushteti në funksion të fushatës

Rënia e Qeverisë nëpërmjet mocionit e as shpërndarja e Kuvendit nuk ua ka hequr pushtetin dhe asetet shtetërore njerëzve të PDK-së e të LDK-së.

Veturat zyrtare shihen në aktivitete partiake të tyre, shkruan sot Koha Ditore.

Ndërkaq, nga pozitat zyrtare që janë duke i ushtruar, zyrtarë të këtyre subjekteve që ishin në koalicion po marrin vendime të mëdha për qëllime elektorale.

Këtë po e bëjnë duke shfrytëzuar mungesën e ndonjë norme kushtetuese e ligjore për t’ua kufizuar mandatin anëtarëve të Kabinetit qeveritar dhe atyre të Kryesisë së Kuvendit, të cilët, pas rrëzimit të Qeverisë dhe shpërndarjes së Kuvendit, ushtrojnë funksionet deri në formimin e institucioneve të reja.