Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Projekti i dështuar bënë që reshjet ta përmbysin fushën e sportit në fshatin Drenoc (Foto) – Malisheva Press

Projekti i dështuar bënë që reshjet ta përmbysin fushën e sportit në fshatin Drenoc (Foto)

Investimet e bëra shkel e shko dhe pa projekt dhe pa u përfillur kriteret e ndërtimit, çdo ditë e më shumë po bëjnë që të dalin në pah projektet e dështuara të qeverisjes komunale në Malishevë. rasti i fundit është fusha e sportit e ndërtuar në fshatin Drenoc, tek shkolla fillore “Visar Krasniqi”. Kanë mjaftuar reshjet e fundit për ta përmbytur të tërën në ujë dhe për të shpërfaqur edhe njëherë qasjen e gabuar të investimeve të cilën e praktikon qeverisja Begaj në Malishevë.