Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Profesorët e Fakultetit Filozofik rrahen mes vete – Malisheva Press

Profesorët e Fakultetit Filozofik rrahen mes vete

Javën e kaluar, në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës, gjatë një mbledhje të Këshillit mësimor-shkencor të këtij fakulteti, ka pasur përplasje të hapura mes disa profesorëve.

Mësohet profesori Kadri Metaj pasi akuzoj profesorin Agim Hyseni se po përpiqet të sjellë në fakultet asistente të dyshimta, ky i fundit e ka sulmuar fizikisht profesorin Metaj.

Dëshmitarët thonë se të dy profesorët kanë shkëmbyer fyerje nga më të ulta në adresë të njëri tjetrit, duke e quajtuar qen dhe hajn njëri tjetrin.

Në dekanatin e Fakultetit Filozofik nuk kanë dashur të deklarohen per mëdia deri tash./Metro/