Policia ndërhynë pas protestës, arreston 3 persona

policia intervenimiPolicia e Kosovës ka thënë se pas veprimeve të dhunshme të protestuesve, njësitet policore janë detyruar të intervenojnë, për të larguar protestuesit të cilët kanë vazhduar të thyejnë lokale biznese dhe PK-ja deri më tani ka ndaluar tre protestues të dhunshëm.
Kah fundi i protestës dhe pas përfundimit të saj një grup kryesisht tifozësh kan gjuajtur me gurë drejt ndërtesës së qeverisë duke thyer disa xhama.