Policia e Kosovës po kryen hetimet në sheshin “Zahir Pajaziti”

foto 1

Forenzika e Policisë së Kosovës po kryen momentalisht mbledhjen e provave në vendin ku ka ndodhur incidenti me të shtëna armësh, raporton Insajderi.

Nga të shtënat me armë Policia e Kosovës ka njoftuar se ka të lënduar dhe se një 15-vjeçar ka pësuar plagë në këmbë.

forenzi