Po vazhdon fushata për parandalimin e etheve hemorragjike

Këshilli i Drejtorëve, i drejtuar nga kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt të së hënës, ku është raportuar për aktivitetet e drejtorive komunale, gjatë javës së kaluar dhe planifikimet për javën në vijim.

Në këtë mbledhje ndër të tjera u tha  se  Drejtoria e Shëndetsis po vazhdon me fushatat për luftimin dhe parandalimin e EHKK./mp/