Plus ​71 milionë euro hua për autostradën Kijevë – Zahaq

Qeveria e Kosovës ka nënshkruar sot një marrëveshje hua me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim që do të investohen në autostradë Kijevë-Zahaq.

Në emër të Qeverisë marrëveshjen e huas prej 71 milionë eurosh e ka nënshkruar ministri i Financave Bedri Hamza.

“Kredia është me kushte të volitshme norma e interesit 1 përqind  me afat prej 12 vjetëve me greis periudhë 3 vjeçare”, tha ministri i Financave Bedri Hamza./KosovaPress/