Plazhi i Shëngjinit me borë (Foto)

Reshjet e dëborës kanë përfshirë pjesën më të madhe të Shqipërisë. Situata më e rënduar sa i përket qarkullimit rrugor shfaqet në veri-lindje dhe jug-lindje të vendit.