Pjestari i FSK-së fyen Kryetarin e Lëvizjes VETËVENDOSJE!

 

Hamez Telaku fskNë kohën kur Forcat e Sigurisë së Kosovës  kanë mbetur me statusin e forces civile dhe nuk po lejohen nga Serbia për tu bërë ushtri, pjestarët e saj gjejnë kohë për të komentuar nëpër portale dhe për të shfaqur pozicionimin e tyre politik.

Në një koment në portalin koha.net  Hamëz Telaku ka fyer kryetarin e Lëvizjes VETEVËNDOSJE! Visar Ymerin duke thënë “O njeri po bosht korrizur po ti psikupat jebre. Po mjer aju dor qe ty ka ka qit voten”

Ashtu sikurse shumë pjestarë të Policisë  tashmë edhe disa pjestarë të FSK po tregojn publikisht që aty janë futur përmes ndikimeve dhe shërbimeve partiake.

Hamez telaku 11