Për nderë të 28 nëntorit Komuna dekoron qytetin me flamuj Kuq e Zi

1.2Festa e 28 nëntorit ka filluar të ndihet në Malishevë. Sot komuna  ka filluar ti vendos flamujt kombëtar në rrugët kryesore të qytetit.

Dita e flamurit, dita e shpalljes se pavarësisë së Shqipërisë, ditelindja e komandantit legjendar Adem Jashari dhe dalja e UÇK-së në skenë, do të bëjë që Malisheva të duket Kuq e Zi.

Vlenë të theksohet se, që nga shpallja e pavarësisë së Kosovës është hera e parë që Komuna e Malishevës e feston 28 nëntorin veç me flamurin kombëtar

1.4 1.3 1.1 1.5