Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Për herë të parë si kryeministër, Haradinaj përballet me deputetët – Malisheva Press

Për herë të parë si kryeministër, Haradinaj përballet me deputetët

Pas shefes së zyrës së BE-së, Nataliya Apostolova, edhe ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie, e ka mbështetur atë në thirrjen që Kuvendi të ndërpresë pauzën.

“Kuvendi duhet t’i kthehet punës sa më shpejt për t’iu shërbyer qytetarëve të Kosovës”, ka shkruar Delaëie në Tëitter.

E Kuvendi, siç ndodh rrallëherë, do të mbledhë kryesinë për një mbledhje në orën 21, ku mes tjerash pritet të caktojë datën e vazhdimit për seancën e jashtëzakonshme dhe përgatitjet për seancën e re, ku do të vendoset në lidhje me interpelancën e kryeministrit Haradinaj, për akuzat publike ndaj ministrit Nenad Rikallo.