Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Për fajin e KEDS-it bujkut nga Gurbardhi i digjet e tërë ara me grurë (Foto) – Malisheva Press

Për fajin e KEDS-it bujkut nga Gurbardhi i digjet e tërë ara me grurë (Foto)

Rrjeti elektrik i cili qëndroni varur mbi shtylla tërësisht të shkatërruara dhe pothuajse jo funksionale ka dalë të jetë shkaktar për djegësen e një parcele të tërë të grurit në fshatin Gurbardh. Në disa foto të siguruara nga M/p, shihet se si shtyllat elektrike kanë rënë mbi grurin e një bujku që po priste nga dita në ditë për ta korrur arën e tij. Mirëpo që fatkeqësisht e tërë ara i është djegur duke i shkaktuar dëme të mëdha bujkut në fjalë. Ai së bashku me banorët tjerë kishin bërë përpjekje ta shuajnë zjarrin, por që si duket ka qenë e pamundur një gjë e tillë.