PDK nga selia e saj në Malishevë hapi fushatën për balotazh (Foto)

Partia Demokratike e Kosovës, dje edhe zyrtarisht ka hapur fushatën zgjedhore për raundin e dytë të zgjedhjeve të 19 nëntorit. Kjo parti politike ka shfrytëzuar ambientet e selisë së saj në Malishevë për tu mobilizuar për këto zgjedhje. I pranishëm përveç kandidatit për kryetar, Mursel Gashit, ishte edhe Isni Kilaj dhe zyrtar tjerë të kësaj partie.

Më poshtë keni postimin e plotë të PDK-së: