PDK në Panorc prezanton planin për qeverisjen me Malishevën

Kandidati i PDK-së Mursel Gashi ka mbajtur tubim me banorët e Panorcit të cilëve u ka thënë se prioritet në këtë mandat është ndërtimi dhe riparimi i ujësjellësit në të gjitha fshatrat e komunës së Malishevës.

Njoftimi i plotë:

Sonte me banorët e Panorcit duke ju prezantuar planet tona për qeverisjen e ardhshme, qeverisje të pastër e të barazisë qytetare.

Për ne prioritet në këtë mandat është ndërtimi dhe riparimi i ujësjellësit në të gjitha fshatrat e komunës së Malishevës.