PDK, në Marali kërkon mbështetje (Foto)

Kandidati për kryetar nga radhët e PDK-së, Mursel Gashi, i shoqëruar edhe nga bartësi i listës Isni Kilaj, mbrëmë kanë mbajtur tubimin elektoral me banorët e fshatit Marali. Gashi dhe Kilaj, kanë kërkuar mbështetje për partinë e tyre dhe rikthimin e PDK-së në pushtet.

Më poshtë keni postimin e plotë të PDK-së: