PDK në Malishevë fillon fushatën me moton “Dorë më dorë me qytetarin” (foto)

Partia Demokratike e Kosovës Dega në Malishevë ka filluar fushatën e saj përmes vizitave në bizneset e qytezë së Malishevës dhe me ecje nëpër rrugët dhe sheshin e qytetit.

Në profilin e tij në fb kandidati për kryetar të komunës Mursel Gashi ka shpërndarë fotografi që tregojnë për aktivitetet e këtij subjekti gjatë ditës së sotme.

Ai ka shkruar : Fillimi i fushatës me moton “Dorë më dorë me qytetarin”.