PDK mbështet formimin e Gjykatës Speciale

pdk1Kryesia e Partisë Demokratike të Kosovës, në mbledhjen e sotme, i dha përkrahje procedimit të Amendamenteve kushtetuese dhe Ligjit të veçantë për dhomat e specializuara, njofton kumtesa partiake.

Kjo mbështetje, thotë kumtesa, vjen si shprehje e përkushtimit për drejtësi dhe për ruajtjen dhe forcimin e partneritetit me BE-në dhe SHBA-në.